Wij zijn trots op ons werk

A24 Blankenburg Verbinding

De A24 Blankenburg Verbinding is een strategisch infrastructuurproject dat gericht is op het verbeteren van de bereikbaarheid van de economische regio van Rotterdam. Het project is gericht op het bevorderen van de leefbaarheid en streeft naar behoud van de bestaande natuur en landschap.

Versterken van de economische regio

Stimuleren van leefbaarheid

Behouden van de bestaande natuur en landschap

New Amsterdam Courthouse

Het New Amsterdam Court House is een iconisch project dat esthetisch en logistiek uitdagend ontworpen is. Het biedt een veilige omgeving en werksfeer in een locatie met een stedelijk karakter. De synergie tussen technische onderhoudsdiensten en facilitaire diensten zorgt voor effectieve kwaliteitsborging en een optimale gebruikers- en bezoekerservaring.

Versterken van de sociale infrastructuur

Creëren van een veilige en transparante omgeving

Architectonisch hoogstandje

Sotralink

Sotra en Bergen spelen een cruciale rol in de Noorse economie met belangrijke sectoren als olie- en gasindustrie, terminals, maritieme activiteiten en aquacultuur. Sotralink, het grootste contract ooit verleend door de Noorse wegenautoriteit zal bestaan uit 19 weg- en voetgangersdoorgangen, 23 tunnelportalen, 22 bruggen en viaducten, nieuwe vierbaanswegen en 14 kilometer aan wandel- en fietspaden.

Veilige, snelle en groene reisroute

Internationale samenwerking

Basis voor verdere ontwikkeling en groei in de regio

Porthos

Porthos is een baanbrekend initiatief waarbij CO2 van de industrie in de haven van Rotterdam wordt verzameld en opgeslagen in lege gasvelden onder de Noordzee. De verzamelbuis in het havengebied van Rotterdam is ongeveer 30 km lang en strekt zich uit van de oostkant van de Oude Maas in het Botlekgebied naar het compressorstation op de Maasvlakte. Het is een cruciaal project voor Nederland om de klimaatdoelen te behalen.

Bevorderen van klimaatdoelstellingen

Eerste grote CO2-opslagproject in Nederland

Balans tussen industriële en ecologische behoeften

Het is de missie van Rivoir te bouwen aan een duurzame toekomst voor infrastructuur waarbij we grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden benutten. We zijn trots op de blijvende impact van onze projecten.

Martijn Klinkhamer, oprichter van Rivoir

Projectporfolio

Contact