connect to create

infrastructure

this is Rivoir

Rivoir is een onafhankelijke infrastructuurmanager. Rivoir ontwikkelt, organiseert en beheert investeringen in grote, complexe infrastructuur. We spelen een onmisbare en bepalende rol tijdens de hele looptijd van projecten. Zo dragen we bij aan duurzame en economisch relevante infrastructuur in mobiliteit, huisvesting en hernieuwbare energie.

We behartigen de belangen van alle betrokken partijen
en zorgen voor de vereiste kwaliteit.  We zijn trots op de
blijvende impact die onze projecten hebben.

rivoir

the Rivoir way

Grote, complexe en duurzame infrastructurele projecten vragen in alle fases om onafhankelijk leiderschap en management. Om zeker te zijn dat alle betrokken partijen worden gehoord, verbonden en beschermd. Wij staan midden in het project.

Wij leggen de verbinding tussen de werelden van infrastructuur, techniek en uitvoering en die van financiële investeringen. We blinken uit in complexe, langdurende en privaat gefinancierde infrastructurele projecten: wij zorgen dat alle stukjes van de puzzel in elkaar passen.

Rivoir borgt een goede band tussen projectpartners, opdrachtgevers, investeerders en banken. Samen vinden we een creatieve, duurzame en efficiënte manier om het project tot een succes te maken. Dat is wat wij beloven.

the Rivoir offer

Rivoir neemt de verantwoordelijkheid voor het langetermijnmanagement van infrastructuur, concessies en investeringen. Rivoir is actief in de ontwikkel-, bouw- en beheerfase van grote complexe, privaat gefinancierde infrastructurele projecten.

Rivoir werkt multidisciplinair en integraal. Van strategie tot management van projecten en processen en management van financiën, contracten en assets. Onze gestructureerde en unieke werkwijze kent duidelijke producten, resultaten, risicomanagement en kwaliteitsborging. Duurzaamheid en governance zijn voor ons hierbij belangrijke pijlers.

Ons team heeft jarenlange ervaring en een track record in het ontwikkelen, financieren, organiseren en managen van concessie contracten, special purpose vehicles, financiële investeringen en project financiering in een breed scala van infrastructuurobjecten.

>

20

 years

average
remaining life

75

large civil
structures

2

,

5

 billion

project
value

10

FTE

A24 Blankenburg Verbinding

De A24 Blankenburgverbinding wordt aangelegd om de ontsluiting van de Greenport Westland en de Rotterdamse haven naar het achterland te verbeteren. Hiermee wordt de economie en bereikbaarheid van de hele regio gestimuleerd. Deze nieuwe snelweg verbindt de A15 ten oosten van Rozenburg en de A20 ten westen van Vlaardingen. De verbinding wordt een alternatief voor het bestaande A4-tracé tussen de knooppunten Kethelplein en Beneluxplein.
Lees meer…

File vermindering
Minder onveilig situaties
Verbreding A12
Minder onveilig situaties

SAA A9 Badhoevedorp – Holendrecht

Rijkswaterstaat breidt het wegennet tussen Schiphol, Amsterdam en Almere verder uit om de lokale leefbaarheid te verbeteren en bereikbaarheid van de noordelijke Randstad te bevorderen. De verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht is onderdeel van dit prestigieuze Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) programma.
Lees meer…

File vermindering
Minder onveilig situaties
Verbreding A12
Minder onveilig situaties

N18 Groenlo – Enschede

De verbreding van de N18 zorgt voor een verbeterde verbinding tussen de Achterhoek en regio Twente en een verbeterd en veilig leefklimaat in de regio: De Nieuwe Twenteroute. Belangrijk doel van dit 27 kilometer lange traject was om doorgaand verkeer uit de leefkernen van Eibergen, Haaksbergen en Usselo te halen. Ter hoogte van Haaksbergen gaat de N18 in een verdiepte ligging onder het spoor van de Museum Buurtspoorlijn door.
Lees meer…

File vermindering
Minder onveilig situaties
Verbreding A12
Minder onveilig situaties

SAA A9 Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg)

Om de leefbaarheid van Amsterdam Zuid-Oost te verbeteren en de bereikbaarheid van Schiphol en doorstroming van verkeer in het algemeen te bevorderen zijn op de Gaasperdammerweg A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen de afgelopen jaren extra rijstroken toegevoegd en is de Gaasperdammertunnel aangelegd. Dit is de langste landtunnel van Nederland met vijf tunnelbuizen. Het project is onderdeel van het prestigieuze Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) programma. Ook zijn viaducten op dit traject verbreed en zijn ter hoogte van knooppunt Holendrecht twee nieuwe verbindingsbogen en een fly-over gerealiseerd. De eerste opening van de tunnel vond plaats in de zomer van 2020.
Lees meer…

File vermindering
Minder onveilig situaties
Verbreding A12
Minder onveilig situaties

Gemeentehuis Westland

Het Westland is een internationaal economisch belangrijk regio op het gebied van food & flowers. Om de huisvesting van de gemeente Westland (> 100.000 inwoners) in Naaldwijk te moderniseren, is recent een nieuw stadshuis gerealiseerd. Dat staat symbool voor de historie en ontwikkeling van de gemeente Westland: Het Huis van de Samenleving. Het gemeentehuis bestaat uit het stadshuis, een publiekscentrum voor de dienstverlening van de gemeente (> 500 bezoekers per dag), en het stadskantoor en een bestuurscentrum voor het College van Bestuur en de ambtenaren. Het ontwerp van de huisvesting voldoet aan alle moderne eisen van duurzaamheid (CO2-neutraal) en is flexibel en transparant met veel glas. De architect heeft in het ontwerp gekozen voor de metafoor van de glastuinbouw.
Lees meer…

File vermindering
Minder onveilig situaties
Verbreding A12
Minder onveilig situaties